Plinski roštilj za dvorišta, terase, restorane, hotele, brze hrane

Plinski roštilj Gurman 65x40 sa rešoom i INOX poklopcem

Opis proizvoda:

Plinski roštilj Gurman izrađen je od kvalitetnog nerđajućeg čelika - inox-a. Roštilj Gurman poseduje Roštilj ploču za pečenje i sadrži rešo, koji služi za kuvanje hrane. Roštilj sadrži gorionik jačine 5 kW koji ploču može da zagreje do 300°C. Gorionik je u obliku slova "S", što omogućava ravnomerno zagrevanje roštilj ploče. Ravna roštilj ploča je od kovanog gvožđa, debljine 5 mm, koja se ravnomerno zagreva i dugo drži toplotu. Održavanje ploče je jednostavno. Pre i posle svake upotrebe, potrebno je istrljati je nauljenom krpom. Roštilj ploča je blago zaobljena i visoka je od 3,5cm do 11cm. Rešo je izrađen od mesinga, a rešetka za rešo od nerđajućeg čelika. Gorionik na plinskom rešou je jačine 3kW. Plinski roštilj koristi regulator od 1,5 kg/hkoji nije uračunat u cenu proizvoda.

Plinski roštilj Gurman 65x40 sa rešoom i poklopcem

Karkteristike proizvoda:

  •  Dimenzije ploče: 39 x 42 cm 
  •  Dimenzije plinskog roštilja: 65x47x24 cm
  •  Težina: 20 kg

Proizvedeno u EU!

Proizvođač: Gorenc, Slovenija

Šifra proizvoda : 0225

Poručivanje na tel:

+38137693007

+381611860639

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web-shop: www.gasiks.rs

Pogledajte cenu za ovaj proizvod u našoj internet prodavnici:

Yellow Modern Game Button Twitch Panel

* U želji da budemo što precizniji i tacniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

 

 

Ključne reči: plinski roštilj, roštilj na plin, inox roštilj, roštilj ploče, roštilj sa rešoom, roštilj sa gorionikom, roštilji cena, roštilj za restorane, restoran, roštilj za hotele, roštilj za brze hrane, roštiljza terase