Roštilj ploča okrugla livena Fi36

Okrugla livena roštilj ploča Fi 36 cm

Opis proizvoda:

Okrugla roštilj ploča je idealna za grilovanje i pečenje razne vrste hrane. Poseduje rebrastu i ravnu stranu. Rebrasta površina je pogodna za spremanje razne vrste mesa, grilovanje povrća, spremanje sendviča. Ravna površina se koristi za spremanje razne vrste testa, mesa itd. Na rebrastoj strani roštilj ploče postoji odlivni kanal za masnoću, što je idealno za pripremanje zdrave hrane bez masnoće. Ravna strana roštilj ploče ne sadrži odlivni kanal za masnoću i na taj način se sprema hrana u sopstvenom sosu. Ravna strana takođe sadrži blago podignutu ivicu od 1,5cm, čime se sprečava odlivanje soka od hrane, što je savršeno za ljubitelje gurmanske hrane. 

Okrugla roštilj ploča Fi36

Karakteristike proizvoda:

  • Prečnik sa ručicama: 43 cm
  • Prečnik roštilj ploče: 36 cm
  • Dubina ravne strane: 1,5 cm
  • Težina: 4,4kg

Šifra proizvoda: 0208

Rasprodato!

Poručivanje na tel:

+38137693007

+381611860639

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web-shop: www.gasiks.rs

Ponudu livenog posuđa možete pogledati OVDE

 

* U želji da budemo što precizniji i tacniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.

 

 

Ključne reči: roštilj ploča, livena roštilj ploča, roštilj ploče, okrugla roštilj ploča, gusana ploča, ploča od gusa, ploča za roštilj, ploča za ćumur, roštilj ploča za kampovanje,