Kartuša 500 gr bez navoja El Gaz – plinski patron od 500 gr bez navoja. Sadrži smesu butan propan gasa. Kod ove kartuše plin je pod pritiskom, morate se pridržavati uputstva za upotrebu. Kartušu ne smete držati na vrućini, u blizini vrućih površina, iskri, otvorenog plamena ili drugih izvora paljenja. Kartušu morate zaštiti od sunčeve svetlosti. Kartušu ne izlagati temperaturi većoj od 50 °C. Ovaj plinski patron kompatibilan je sa sa plinskim uređajima EL GAZ , kao i sa identičnim uređajima ( u skladu sa EN 521 : 2019) drugih proizvođača.

Kartuša 500 gr bez navoja – metalni uložak kopji ne možete ponovo puniti, morate je zameniti, probušen bez ventila, koje možete koristiti za upotrebu sa prenosivim aparatima.

NIJE PUNJIVA

Karakteristike proizvodada :

Plinska kartuša bez navoja,
Po standardu EN 417
Nije punjiva
Maksimalni pritisak 6, 6 bar

kartusaauto500gautobezautonavoja

Poručivanje na tel:

+38137693007

+381611860639

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Web-shop: www.gasiks.rs

Pogledajte cenu za ovaj proizvod u našoj internet prodavnici:

Yellow Modern Game Button Twitch Panel

Kompanija Gasiks je lider na tržištu plinske opreme. Ukoliko želite da postanete naš partner i distributer naših proizvoda, možete kontaktirati veleprodaju na:

Telefon veleprodaje: +381642214931

E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

* U želji da budemo što precizniji i tačniji u opisu proizvoda ulažemo mnogo truda i sredstava, ali ipak ne možemo da garantujemo da su svi opisi kompletni i bez greške.
** Sve cene su sa PDV-om.